T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / ÇANKAYA - ÜMİTKÖY ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

SAVING LIVES BY DONATING BLOOD

Okulumuzun Ortağı olduğu, İtalya ve ülkemizden okulların yer aldığı "Savıng Lives By Donating Blood" e Twinnig projesinin tanıtım toplantısı gerçekleşti. Proje yürütücüsü olan Belgin Yaman  öğretmenimiz, okulumuz 9. Sınıfları ile gerçekleştirilen toplantıda öğrencilerimize e Twinning sayfasını ve projeyi tanıttı. Proje ekibimiz çalışmalarına başladı.Logo anket yarışmasında Öğrencimiz Burak Demirin posteri birinci seçildi ve proje posteri olmaya hak kazandı.

Proje Tanımı :

Projemiz 15-19 yaş arası lise öğrencilerine hitap etmektedir. Projemizin temel amacı kan bağışının önemine dikkat çekmektir. Yerli ve yabancı proje ortaklarımızla iş birliği içerisinde farklı kültürlerin kan bağışına bakış açısını değerlendirmek, fikir alışverişinde bulunmak, farkındalık yaratmak ve çözüm önerilerini birlikte keşfetmek projemizin ikincil hedefleridir.

Okulumuzun yürütücülüğünü üstlendiği, Türkiye ve İtalya'dan ortakların yer aldığı projemizin öğretmen ve öğrenci toplantıları yapıldı. Online gerçekleştirilen toplantılarda öğrencilerimiz aylık  etkinlikler ortak ürün ve işbirlikçi ürün çalışmaları gerçekleştirildi.

29-04-202229-04-202229-04-2022

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 29.04.2022 - Güncelleme: 20.08.2023 14:35 - Görüntülenme: 195
  Beğen | 0  kişi beğendi