ANKARA / ÇANKAYA - ÜMİTKÖY ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

HEDEF 2021-2022 LGS

Şbt

12. Sınıflar için yarıyıl tatilinde bütün derslerin kapsadığı kamp haftası yapıldı.Verimli geçen kampta öğrenciler eksikliklerini tamamladılar.Çok verimli bir kamp haftası düzenlendi.

Ara

Ortaokul rehber öğretmenimiz Ayşenur SONER Lgs grubu öğrencilerimize zaman yönetimi semineri düzenledi.

Ara

May

Rehberlik öğretmenimiz Ayşenur SONER öğrencilerimize yönelik Hedef 2021 LGS çalışmaları düzenlemiştir.

May

"ŞAMPİYONLAR ŞAMPİYON ADAYLARIYLA BULUŞUYOR" etkinliği kapsamında başarılı mezunlarımız şampiyon adaylarımızla buluşmaya,onları motive etmeye devam ediyor.

May

LGS grubu öğrencilerimize 25-31 ocak tarihleri arasında sınava yönelik ingilizce kampı düzenlenmiştir.

May

Okulumuzun 7. sınıf velilerine 2021-2022 yılı LGS çalışma planları hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

May

Okulumuzun 7. ve 8. sınıf öğrencileri için lgs sınavına yönelik online deneme sınavları düzenlenmiştir.

Nis

Okulumuz mezun öğrencilerimizi şuan 8. sınıf olan öğrencilerimizle buluşturduk.Tecrübe ve yaşadıklarını aktardılar.Bu şekilde akran rehberliği sağlanmış oldu.

Nis

Ocak ayı içerisinde yapılacak olan branş denemeleri tabloda belirtilmiştir.

Nis

Aralık ayı içerisinde yapılacak olan branş denemeleri tabloda belirtilmiştir.

Nis

Bilişsel beceri ve zihinsel gelişim platformu- Okulumuz 20 öğrencimizin katılımıyla Ankara genelinde pilot okul olarak seçilmiştir.

Nis

HEDEF LGS KAPSAMINDA 8. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK YARI YIL TATİLİNDE KAMP PROGRAMI DÜZENLENMİŞTİR.

Nis

8. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK KONU KAVRAMA DÜZEYİNİ ARTTIRMAK İÇİN "1 KONU 100 SORU GÜNLERİ" ETKİNLİĞİ DÜZENLENMİŞTİR.