May

Kermesimizin ardından tohumlarımız ektik, fidanlarımızı diktik

May

Tübitak Bilim Fuarımız 25 Nisan 2024 tarihinde açılışı yapılarak projelerimiz sergilenmiştir.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programımız coşkuyla kutlandı.

May

Her yıl olduğu gibi bu yılda tüm öğrencilerimizle kitap fuarı gezimiz yapıldı.

25 Mayıs 2024 saat 10.30 da 5.Sınıflar Seçme Sınavı Duyurusu

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı' nın Kabulü Programımız öğretmen ve öğrencilerimiz tarafından hazırlanmıştır.

Birinci Okulumuzdan...

Ara

GENÇ BİLALLER EZAN OKUMA YARIŞMASI 2. BÖLGE FİNALİ okulumuz koordinesinde gerçekleştirildi. Kaybedeni olmayan bu yarışmada birbirinden güzel seslerden farklı makamlarda güzel icraları dinledik. Bütün öğrencilerimizi tebrik ederiz. Yarışmada okulumuz öğrencilerinden Yusuf Eymen GÜR bölge birincisi olmuştur. Öğrencimizi ve ailesini tebrik eder öğrencimizin yetişmesinde emeği geçen hocalarımıza teşekkür ederiz. Yarışma Necmettin Erbakan DEMİR öğrencimizin Kuran Tilaveti ile başladı, yarışmacılarımızın icralarını okulumuz ilahi gurubu süsledi. Rabbim güzel meziyetlerini daim eylesin inşallah. Planlamasından uygulamasına kadar emek veren destek olan bütün idareci, öğretmen, veli ve hayırseverlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Ali ÇETİNKAYA hocamızın gönüllere dokunan anlatımıyla öğrencilerimiz güzel bir seminerle aydınlandı.Hocamıza teşekkür ederiz.

Kas

Ümitköy Anadolu İmam Hatip Lisesi örgün eğitimle birlikte hafızlık projesi kapsamında hafızlığını tamamlayan öğrencimiz Rasim EROĞLU hafızlık belgesini Çankaya Müftümüz Mustafa BAYTAR hocamızdan aldı.Hafız öğrencimizi ve ailesini tebrik eder hafızlık sürecinde emek veren Adem ERDOĞAN ve diğer hocalarımıza teşekkür ederiz.

Ekm

Ortağı olduğumuz E-Twinning  "100.Yılda Her Sınıf 100 Ağaç Dikiyor" projesi kapsamında 100 ağaç diktik.

Cumhuriyetimizin 100. Yılında Türkiyemizin iklim krizi mücadelesine ortak olmak ve kalıcı yeşil miras bırakmak amacıyla 81 ilde katılımcı sınıflarca ağaç dikme etkinliğinde yer alarak öğrencilerimizde farkındalık oluşturduk.